Reviews

prima! adviseur was netjes op tijd en heeft alles goed opgenomen

Ilze Lemmens

prima! adviseur was netjes op tijd en heeft alles goed opgenomen

– Ilze Lemmens

Het energielabel werd binnen de genoemde tijd opgesteld. De opname verliep goed, de inspecteur heeft alles netjes ingemeten. Goede service.

– Erika Vreeswijk

Energielabel is zeer vakkundig en binnen korte tijdsperiode opgesteld. Tevens tegen een prima prijs. Afspraak was snel gemaakt. Servicegerichte instelling van secretariaat. Zeer professioneel rapport met niet alleen label, maar ook vele tips. We zijn heel erg tevreden.

– Jan Ham

Een zeer nette jongeman kwam bij ons thuis kijken. Hij heeft zorgvuldig een onderzoek uitgevoerd, waarbij hij welwillend gebruik heeft gemaakt van de door mij aangeleverde informatie. Dit heeft geleid tot een goede energielabel.

– Hom Berkvens

Snel reageren, goed gesprek aan de telefoon met een goed advies… Afspraak gemaakt en opnamen was snel en goed. Binnen een paar dagen het rapport binnen. Top!

– Marcel Vastre

Flexibel en de mogelijkheid om op (zeer) korte termijn een afspraak te maken, diezelfde week nog. Aardige en beleefde man. Bovendien de dag erna het energielabel al in de mailbox, top!

– Twan Wubbels

Contact aan de telefoon was vriendelijk, afspraak was snel geregeld en men kon ook op korter termijn. Adviseur was mooi op tijd, heeft z’n werk goed gedaan en certificaat is binnen een week geleverd. Bedankt! Aanrader!

– A. Bouman

Woensdagavond aanvraag gedaan, donderdag een afspraak gemaakt voor vrijdag. Energielabel zondag ontvangen. Dus zeker snel geleverd. Vriendelijke rustige adviseur die duidelijk aangaf wat hij ging doen.

– M.H.J. Toren-Hopstaken

Op tijd, vriendelijk en snel gewerkt zonder poespas.

– Ignaat Verhees

Alles was snel geregeld en binnen een paar dagen was het label ook al binnen.

– Jan Louwerse

Goed, snelle afhandeling.

– Ludo Burgerhof

Rustige nette adviseur en een super snelle service. Van aanvraag tot ontvangst binnen 3 dagen zoals geadverteerd. In mijn geval zelfs binnen 2 dagen. Huijbregts is zeker aan te raden indien je een energielabel nodig hebt. Een dikke 10!

– Astor Borrajo Meis