Energielabels voor bedrijfspanden

Heeft u energielabel(s) voor uw bedrijfspand(en) nodig? De adviseurs van Huijbregts Labeladvies zijn gecertificeerd in het opstellen van energielabels voor bedrijfspanden. Huijbregts Labeladvies is BRL 9500-U gecertificeerd en werkt volgens de officiële bepalingsmethode NTA8800. Wij regelen het snel en vakkundig.

 

Energielabel bedrijfspand verplicht

Het is te allen tijde van belang om in het bezit te zijn van een geldig energielabel wanneer u uw bedrijfspand verkoopt, verhuurt of bij de oplevering van een nieuw gebouw. Onder een bedrijfspand of utiliteitsgebouw wordt verstaan: Alle bouwwerken waar geen woonbestemming voor geldt.

Weet u niet zeker of voor uw bedrijfspand een energielabel nodig is? Neem dan zeker contact met ons op. Wij adviseren u graag met passend maatwerk.

Energielabel C in 2023 verplicht voor kantoren

Vanaf 1 januari 2023 moet ieder kantoorgebouw in Nederland dat groter is dan 100m2 minimaal label C hebben. Voldoet het kantoorgebouw dan niet aan de eisen, dan mag dit vanaf die datum niet meer als kantoor gebruikt worden. Wilt u hier nu al op voorbereid zijn? Neem dan contact met ons op.

Waarom is een energielabel nodig?

Op een energielabel staat vermeld hoe energiezuinig een gebouw is en het theoretische energieverbruik in kWh per m². Dat is belangrijke informatie voor een latere koper of huurder. Ook wordt hier het eventuele aandeel hernieuwbare energie op vermeld en geven we aan welke energiebesparende maatregelen er nog mogelijk zijn voor een betere beoordeling. Een gebouw met een rode energieprestatie-indicator G is het minst energiezuinig. Een groen label A++++ is het meest energiezuinig.

De voordelen van een groen energielabel

  • Gunstig effect op de verkoop- of verhuurprijs
  • Snellere verkoop of verhuur
  • Comfortabel werken

Energielabel zakelijk pand

Vraag uw energielabel voor uw zakelijk pand aan bij Huijbregts Labeladvies. Na het aanvragen van uw energielabel zullen onze energieadviseurs zo snel mogelijk contact met u opnemen. Vervolgens zullen zij op afspraak uw bedrijfspand komen controleren op het type gebouw en de kenmerken. Op basis van die kennis zal de adviseur een energieprestatieberekening maken. Dit zal uiteindelijk resulteren in een energielabel voor uw zakelijke pand. Wanneer u in het bezit bent van een openbaar gebouw dan is het zichtbaar ophangen van dit label verplicht.

Wilt u meer weten over een energielabels voor bedrijfspanden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 401 1612, stuur een mail naar label@hv-advies.nl.

Wij maken het aanvragen van een energielabel makkelijk

Wilt u een energielabel voor uw bedrijfspand aanvragen? Het aanvragen van een energielabel voor een bedrijfspand of openbaar gebouw gaat bij ons snel en eenvoudig. Na het invullen van het onderstaande contactformulier neemt één van onze energie-adviseurs binnen 24 uur vrijblijvend contact met u op. Ons bellen kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op of vul onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Huijbregts Labeladvies is een onderdeel van Huijbregts Vastgoedadvies, een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau voor o.a. conditiemetingen, duurzaamheidsvraagstukken en NEN2580- of NEN3140-metingen. Meer informatie over onze verdere dienstverlening kunt u vinden op onze website.

energielabel kantoor